Ons

Ouderportaal

Kinderopvang Het Kleine Prinsje werkt met een ouderportaal.

Met Bitcare zullen gedurende de dag activiteiten en foto’s online met u gedeeld worden. Via een ouderapp en website kunt u zien hoe laat uw kind heeft geslapen, gegeten en gedronken en welke leuke activiteiten er met de kinderen zijn ondernomen. Ook kunt u de planning bekijken en verzoeken indienen omtrent vakanties, ziekte, extra dagen en ruildagen. Daarnaast kunt u chatten met leidsters op de groep. Met Bitcare blijft u altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van uw kind(eren). Zo kunt u zorgeloos werken en hoeft u niets te missen!

Hoe nu verder?

Voor het aanmelden van uw kind verzoeken wij om het online schrijfformulier in te vullen onder kopje kinderopvang 0-4 jaar of Buitenschoolse opvang 4-13 jaar.

Na het aanmelden van uw kind(eren) kunnen wij u koppelen en krijgt u via de mail een link van ons. Het is belangrijk om de stappen vanuit de mail goed te doorlopen.

Als u alle stappen heeft doorlopen, heeft u toegang tot u persoonlijke ouderportaal.

Wij weten zeker dat dit een cadeautje voor u zal zijn.

*Tip: Download de app voor ouders van Bitcare

Ter info, om u gerust te stellen en een veel gestelde vraag.

Waarom moet ik toegang verlenen aan contactpersonen en andere persoonlijke informatie bij de registratie?

Bitcare maakt bewust gebruik van bestaande ‘identity providers’ als Google, Microsoft en Facebook, want deze zijn het best in staat je gegevens veilig te bewaken. Bitcare heeft dus ook geen eigen gebruikersnamen en wachtwoorden.

Om gebruik te maken van deze ‘identity providers’ is het nodig dat je Bitcare toestemming geeft deze te gebruiken. Bitcare vraagt om minimale toegang tot je gegevens en gebruikt deze alleen om je als gebruiker te herkennen.

Bitcare gebruikt na toestemming dan ook alleen je naam en e-mailadres, zodat mocht het nodig zijn er contact met je opgenomen kan worden. We hanteren strenge privacy regels voor jouw en je kind en Bitcare zal nooit deze gegevens misbruiken. Bitcare heeft verder geen toegang tot je Google, Microsoft of Facebook account en de bovenstaande partijen hebben ook geen toegang tot de Bitcare gegevens.

Kinderopvang Harlingen

Als u bent ingelogd kunt u via de vraagteken naast u profielfoto te zien, meer antwoorden vinden om al uw vragen.(zie voorbeeldfoto hierboven)

Mocht u er niet uitkomen dan kunt u altijd bellen met de kinderopvang.

0517-769037 Wij zullen u dan verder helpen.

Wat is het fijn om te zien dat uw kind(eren) een fijne dag bij ons hebben.

Als wij u hierbij kunnen helpen om u op de hoogte te houden via de app, dan doen wij dat graag. En u kunt met een gerust hart aan het werk.

Liefs de juffen van Het Kleine Prinsje

Contact gegevens

Locatie de Kikker: Achlumerdijk 101, 8862 AL Harlingen
Locatie de Kroon: Groen van Prinstererstraat 2, 8862 BV Harlingen
0517 769 037
info@hetkleineprinsje.nl
bt_bb_section_top_section_coverage_image