Het Kleine Prinsje voelt aan als een tweede thuis

Voor het eerst echt van huis. Een kinderdagverblijf is voor veel kinderen en ouders een hele stap. Het Kleine Prinsje zorgt voor een veilige, zorgzame en speelse omgeving. Kinderen, vanaf 8 weken oud tot en met 13 jaar kunnen hier onbekommerd met elkaar ontdekken, groeien en spelen. 

Kinderen die lekker in hun vel zitten, ontwikkelen zich optimaal. Daaraan bijdragen vinden wij onze belangrijkste taak. Door een warme sfeer te creëren, met volop persoonlijke aandacht.

Leeftijd 0-2 jaar

Uw baby of peuter heeft een veilige en liefdevolle omgeving nodig van waaruit hij of zij de wereld om zich heen kan gaan ontdekken. Wij bieden alle ondersteuning en middelen die uw kleintje nodig heeft. Onze pedagogische medewerkers nemen ruim de tijd voor de kinderen en genieten van het samen lekker knuffelen met de baby’s of het geven van een flesje. Baby’s groeien met elkaar hierop waardoor ze al heel snel hechte vriendschappen ontwikkelen. Dat is zo mooi om te zien.

Leeftijd 2-4 jaar

Peuters worden binnen korte tijd steeds onafhankelijker en ontwikkelen zich snel. Het Kleine Prinsje biedt de juiste balans tussen warmte en geborgenheid en een uitdagende omgeving die uw peuter stimuleert tot ontdekken. Ons programma voor de peuters is speels, maar vooral gezellig! Met al je vriendjes op ontdekkingstocht, dat is al een feest op zich!

Leeftijd 4-13 jaar

Naarmate kinderen ouder en onafhankelijker worden, hebben ze nieuwe uitdagingen nodig. Vanaf 06:30 kunnen kinderen eerst even wakker worden terwijl ze genieten van een ontbijtje. Tussen 08:00 en 08:30 brengen wij de kinderen naar school. Na school staan wij de kinderen weer met een glimlach op te wachten. De middagen op de BSO stemmen we af met de kinderen. We bieden een programma aan, maar we begrijpen het ook als kinderen even willen ”niksen”. Lekker omhangen kan natuurlijk ook gewoon bij ons!

Contact gegevens

Locatie de Kikker: Achlumerdijk 101, 8862 AL Harlingen
Locatie de Kroon: Groen van Prinstererstraat 2, 8862 BV Harlingen
0517 769 037
info@hetkleineprinsje.nl
bt_bb_section_top_section_coverage_image